Idź do góry

A programunk idő megtakarítást jelent az Önök számára. Szállodák, hotelek, hostelek, panziók, üdülők, gyógyfürdők és üdülőházak részére készült. A programnak köszönhetően az egész munkaszervezés nagyon egyszerű lesz. Itt az ideje véget vetni a papír naptáraknak, a vendégek adatait tartalmazó repkedő céduláknak, rendezetlen foglalási információknak. Tegyük moderné a szálláshelyünket a WebReception segítségével!

A WebReception számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek feladata, hogy segítse az Ön munkáját. A foglalási információk egy helyen találhatók és ahhoz az összes dolgozójának van hozzáférése. A program online üzemmódban működik, aminek köszönhetően egyszerre több ember üzemeltetheti a foglalási funkciót. Ez a funkció lehetővé teszi az állandó ellenőrzést is, amikor munkahelyén kívül tartozkódik. Elég egy Internet hozzáférés, hogy naprakészek legyenek. Így a foglalás egyszerű és átlátható lesz.

A lefoglalt szobák azonnal megjelennek a grafikus panelben. A foglalás bármikor szerkeszthető vagy törölhető. A visszatérő szállóvendégek felvehetőek az adatbázisba, s így hatékonyabban kezelhetik a foglalásokat. Az adatbázis automatikusan frissül a foglalási panelba való információ bevitele során. A bázis könnyen szerkeszthető és ellenőrizhető. A WebReception nagy előnye a többnyelvű platform, amely lehetővé teszi a külföldi ügynökökkel való együttműködést. Az árjegyzék módosítható egyéni vagy szezonális beállítások segítségével.

A programmal kezelhetjük a szövegrészeket és az email üzeneteket, így tudjuk szem előtt tartani az email levelezést az ügyféllel. Az átlátható adminisztrációs panel megkönnyíti és hatékonnyá teszi a munkájukat. A WebReception ideális programozás a szállodai foglalások kezeléséhez.

Használd ingyen

Tudjuk, mennyire keltette fel az érdeklősésedet a WebReception, ezért ingyen bocsájtuk a rendelkezésedre. Ennek köszönhetően megtudhatod, mennyire megkönnyíti a munkádat.

Engedd meg magadnak, hogy modern és professzionális légy!