Idź do góry

A szállodád vendégei sok helyről, gyakran határon túlról érkeznek. A szállodák, megkönnyítve a vendégek életét, gyakran idegen valutákat is elfogadnak. Gondolj bele, milyen kényelmes lenne, ha a foglalási rendszered egy klikkeléssel konvertálni tudná a díjakat minden, a Lengyel Nemzeti Bank (NBP) adatbázisával és biztosítja minden bejegyzett valuta árfolyámának aktualitását által bejegyzett valutát, méghozzá a legfríssebb árfolyam szerint. Ezzel a személyzeted tehermentesíted a mindenkori árfolyamtáblázat ellenőrzése és kézi kiszámolása alól, ami jelentős spórolással jár a szálló és annak tulajdonosa számára.

A funkcionalitás a szálló által kiválasztott elszámolási valutától függetlenül működik, és minden alkalommal biztosítja a megfelelő átváltást. Az átszámolás mindig a vendég által használt valutáról a szálló elszámolási valutájára történik.

A valuta átszámolási rendszere inteligensen és elegánsan működik. A WebReception állandó kapcsolatban marad A Lengyel Nemzeti Bank (NBP) adatbázisával és biztosítja minden bejegyzett valuta árfolyámának aktualitását, így a felhasználónak e tekintetben nincs szüksége szemmilyen további lépésekre.

Használd ingyen

Tudjuk, mennyire keltette fel az érdeklősésedet a WebReception, ezért ingyen bocsájtuk a rendelkezésedre. Ennek köszönhetően megtudhatod, mennyire megkönnyíti a munkádat.

Engedd meg magadnak, hogy modern és professzionális légy!