Idź do góry

A WebReception szavatolja az adatok biztonságát. Amennyiben használja a rendszerünket, nem kell többé attól tartania, hogy valaki betőr a számítógépébe, ellopja vevőkörének adatait, a vendégeinek listáját, a statisztikákat vagy más fontos információkat, mivel a rendszerünk magára veszi az adatvédelmi kötelezettségeket, tárolva azokat egy külső, jól védett szerveren.

Egy ilyen megoldás védi az adatokat egy véletlen törléstől, a számítógép meghibásodásától vagy más nem kívánt eseményből fakadó veszteségtől is.

Partnerünk – Przelewy24 – minden kifizetés feldolgozásáról gondoskodik. Az átutalásokat az SSL titkosítási protokoll biztosítja, ami garantálja minden tranzakció problámamentességét.

Az üzemképességről és biztonságról napi szinten a rendszergazdák gondoskodnak, akik folyamatosan figyelemmel kísérik a rendszerállapotát és a lehetséges veszélyeket.

Használd ingyen

Tudjuk, mennyire keltette fel az érdeklősésedet a WebReception, ezért ingyen bocsájtuk a rendelkezésedre. Ennek köszönhetően megtudhatod, mennyire megkönnyíti a munkádat.

Engedd meg magadnak, hogy modern és professzionális légy!